درباره سدیم بنزوات:
نامهای دیگر:بنزوات سدیم، Sodium benzoate
شکل: پودری و کریستال
فرمول شیمیایی: NaC7H5O2
رنگ: سفید بنزوات سدیم چیست؟ بنزوات سدیم
نمک مشتق شده از اسید بنزوئیک است و به عنوان یک ماده نگهدارنده در مواد
غذایی و لوازم آرایشی استفاده می شود و به همین شکل محلول در آب است.
بنزوات سدیم از خنثی سازی اسید بنزوئیک توسط هیدروکسید سدیم تولید شده است.
سدیم بنزوات در علوم صنایع غذایی با نام اختصاری E211 می باشد. مکانیسم نگهدارندگی غذا
این مکانیسم با جذب اسید بنزوئیک توسط سلول آغاز میشود. اگر PH داخل سلولی
به 5 یا پایین تر افت کند، فرآیند تخمیر گلوکز فسفوفروکتوکیناس به شدت
کاهش می یابد، و مانع از رشد و بقا از میکروارگانیسم ها که باعث فساد مواد
غذایی هستند میشود.
شرکت
بازرگانی تیناکم محصول کافئین را از کشور چین وارد می نماید. شما مشتریان
گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 20 کیلو گرمی با بالاترین
کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت
کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید کافئین با تلفنهای شرکت تماس حاصل
فرمائید.
توضیحات: پکتین PECTIN
برند: سیلوا ایتالیا
شکل: پودر سفید پکتین نوعی هیتروساکارید است که از
دیواره های ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات و سبزیجات به دست میآید. میوه
هایی همچون سیب، آلو و پرتقال، حاوی مقدار بیشتری پکتین می باشند؛ در حالی
که میوه های نرم از جمله گیلاس و توت فرنگی مقدار کمتری پکتین دارند.
استفاده از پکتین در کنسروها باعث ایجاد ویسکوزیته مناسب در بافت کنسرو
میشود. مقدار پکتین اضافه شده به کنسروها اهمیت دارد، پکتین خیلی زیاد
موجب لاستیکی شدن کنسرو میشود و پکتین خیلی کم موجب روانماندن آنها
(کنسرو) میشود. زمانی که پکتین با مقادیر کافی شکر، مادهای اسیدی مانند
آبلیمو و آب حرارت میبیند موجب تشکیل نوعی ژله میشود که باعث لعابدار و
ژلهای شدن مربا و مارمالاد میشود. میوههای مختلف حاوی مقادیر متفاوتی
پکتین هستند. سیب، انواع انگور و آلوها محتوی مقدار کافی پکتین برای ژلهای
شدن مرباها هستند در حالی که توت فرنگی، شاه توت، آلبالو و گیلاس حاوی
مقدار بسیار کمی پکتین هستند. بنابراین برای تهیه مارمالاد از این نوع
میوهها باید آنها را با میوههای حاوی پکتین بیشتر ترکیب کرد.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول ویتامین سی
را از کشور چین با برند فودکم و کشورهای آلمان، فرانسه و لهستان وارد می
نماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در کارتن های 25 کیلو گرمی
با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری
نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید ویتامین ث با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
اسید آسکوربیک Vitamin C
نام های دیگر: ویتامین ث، ویتامین سی
گرید: USP, food grade
خلوص: 99%min
بسته بندی: کارتن های 25 کیلوگرمی
گواهی: ISO,GMP,HALAL ,KOSHER,FDA اسید اسکوربیک در ترکیب آلی طبیعی با خواص آنتی اکسیدانی است.حل شونده در آب میباشند. اسید اسکوربیک
یا ویتامین c سی یکی از موادی است که بدن باید از طریق مواد غذایی که می
خورد جذب کند. این ماده به عنوان یک مکمل است که برای درمان و جلوگیری از
اسکوربوت استفاده می شود. اسید آسکوربیک از نظر شیمیایی از مشتقات قندها است و بیوسنتز آن از گلوکز و گالاکتوز و یا مشتقات آنها انجام میشود.
در صنایع گوشت افزودن ویتامین سی
باعث کاهش میزان مصرف نیتریت و حفظ رنگ و تسریع در روند رسیدن به رنگ
مناسب مورد نظر در فرآورده گوشتی می شود و از تولید نیتروزآمین ها جلوگیری
میکند.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول
سوربات پتاسیم خوراکی را از کشور چین با برند فودکم و کشورهای آلمان وارد
مینماید. شما مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته های 25 کیلو
گرمی با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از
ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید سوربات پتاسیم
خوراکی با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
اگر عادت به خوردن محصولات پخته شده، سبزیجات کنسرو، و محصولات لبنی
دارید به احتمال زیاد در حال خوردن سوربات پتاسیم بوده اید. در واقع،
سوربات پتاسیم یک ماده شیمیایی بسیار معمول اضافه شده به مواد غذایی به
دلیل قیمت نسبتا ارزان آن است. این ماده شیمیایی یک ضد کپک و ضد مخمر قوی میباشد که در آب (58.2٪ در 20 درجه سانتی گراد) بسیار قابل حل است. پتاسیم سوربات در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد. در زیر بیشترین کاربرد سوربات تاسیم را اشاره می کنیم: